Köket

Nu sitter kaklet på plats och fogen, nu väntar bara fläkten, mycket spännande :) man får prova på mycket olika saker när man har hus.


App?

Varför ha en app som inte funkar, jag kan inte lägga ut flera bilder. Sen försökte jag med att lägga upp en bild och det funkade, fast bilderna jag tog bort kom oxå med. Sen jan man inte ändra inläggen på appen heller. Är det fler som rycker lika? Jag pratas alltså om blogg.se appen.


Nya Frillan


Fredag!

Grönsakerna är skurna och nu är henrik och steker köttfärsen hos sina föräldrar, vi har ju fortfarande ingen spis.
Sen ikväll kommer Marri, Jimmy och Demii. Var ett tag sen vi sågs så det ska bli trevligt =)

Imon kommer förmodligen kaklet upp, vi ska försöka oss på att kakla själv, alla säger att det inte är så svårt, så vi får väl se =)

Ha en skön Fredag!

Beställt

Dom hade så myckt fint Living and Room, men som vanligt så måste jag ha n plan vart jag ska ha dom innan jag kan köpa nått. om det inte är väldigt billigt då =)

Men de vart iaf en jätte fin lykta, som jag ska ha i köket/hallen. Sen så hade dom små lykthus som jag är helt såld på, och jag har varit ute efter små men dessa var bara som dekoration, man kunde inte ha ljus i dom. Så då struntade jag i dom, synd...men men.

Men dom hade iaf ett jätte fint hus till fåglarna som man ska hänga i trädet som jag har sätt förut, så nu ska även mina fåglar få ett fint hus att ha sina frön i =) Jag tänkte köpa den själv men då kom min svägerska på att hon kunde ju köpa den i julklapp åt mig ist. Så nu måste jag försöka glömma bort den, hur nu det ska gå =)



De är lyktan till vänster som jag har beställt.


Foto: www.livingandroom.se

Jag måste ju oxå visa att jag har köpt dessa fina siffer skyltar från Lavndel&Lantliv, som jag ska ha på min hylla i köket, ska sitta ett nr över varje låda. Kommer bli så snyggt.
Men det blir n bild sen när den kommr upp igen.
För er som inte har besökt denna affär, gör de. Den är jätte mysig.



Foto: Lavendel&Lantliv


Living & Room

ikväll ska jag åka till Valbo för att gå på ett inredningsparty Living and Room =) Hoppas jag hittar något fint, det skulle vara julsaker oxå...spännande =)

väggord

Jag har tänkt att antingen ska jag skriva något själv eller så ska jag ta den bekväma vägen och beställa ett väggord, så jag kikade runt lite och fick se denna. Den passar mig perfekt, för jag är verkligen ingen morgon människa. Jag gillar att sova länge, länge =) Texten ska sitta på nedre delen av altandörren i köket.


Höst!

Här kommer lite bilder på mina höstprojekt :)
Såg nu att det vart ju en fin bild på staketstolpen oxå, detta är något vi ska byta ut så småningom.

 

 

 


Byrå

Jag vet att jag har visat bild på denna byrå förut men jag har nu tagit in den för jag tyckte den var för fin för att ha ute, mitt loppis fynd 200:-
Jag har nu den i sovrummet och det är så mysigt att gå in i sovrummet och se ljuset lyser fint på den :)

Nu är elen klar för köket sen blir det lite mera när köket sitter på plats.


Förkyld + shopping

Förkylningen kom som på ett brev på posten, men de hindrar en inte för att åka iväg och shoppa lite. Fast de blir att åka till k-rauta och till byggmax för att handla det sista innan köket kommer.
På onsdag anländer vårt fina kök ;)
Ikväll kommer de bli skönt att bara ta det lugnt, titta lite film och med godis bredvid ;)
Ha en toppen lördag!


RSS 2.0