Ljust & Fräscht

Vi är nu på väg hem från föreställningen ljust & fräscht på cirkus i Stockholm. Har ni inte sätt den, gå då och se den =) genvägs tapeten sitter på plats och på lördag så ska den riktiga tapeten upp, spännande=) och i morgon ska vi in till Ikea och beställa köket.

KÖK

Nu händer det grejer i vårat kök, skåpen ryker en efter en. Jag håller nu på med att tapetserar väggarna med "GENVÄG" tapeten. För dom som bodde här förut oss tyckte tydligen det var fint med vävtapet.

Sen kommer det att bli samma tapet som i hallen i köket oxå, för att få lite sammanhörighet eftersom att vi har tagit bort mycket vägg så det sitter ihop mera.
Men vi har iaf bestämt vad vi ska ha för kök, det blir från IKEA köksluckan heter STÅT men vi ska ha LIDINGÖs vitrinlucka.

Vi ska väl åka in till ikea snart och beställa köket snart. men vill hinna så mycket som möjligt med väggarna och golvet. För har dom köket hemma så får man ta med det hem samma dag, men kommer att få vänta någon vecka på bänkskivan.


Frisyr

Idag har jag inte lyft ett finger och det känns rätt så skönt =) Imon ska jag klippa mig, vet fortfarande inte riktigt hur jag ska klippa mig, jag har ett förslag men vet inte om det går att få till när man har sådant tjockt hår, kommer få tunna ur mycket iaf. Men är så trött på mitt tjocka hår, det går inte att göra nått med det. Aja vi får se hur det blir. men kommer iaf en bild här på mitt förslag, vad tycker ni?

RSS 2.0