Betsat

Nu är snart helgen över....trist men sant och imon väntar en ny arbetsvecka.
Igår så betsade jag klar trappstegen så nu är dom mörk ek, fast kanske lite mer åt det svarta hållet,
men det blir nog bra när vi ska måla det vita sen.
Nu väntar vi bara på att Wallander ska börja


Lite ändringar

åh sånt strul de vart idag på jobbet, många som är sjuka och sen ska vissa bort och då måste man ju täcka upp för alla, se till att det är personal på alla ställen. Så imon blir det inte som planerat utan att jag ska vara i en klass imon. Men på torsdag och fredag är jag tillbaka på fritids igen=) + att jag fick jobb hela nästa vecka oxå=)
pengar, pengar=)

Och imon fyller jag år, då ska jag och henrik ut och äter efter jobbet sen ska vi gå på bio "Svinalängorna"


Ny ljuskopp

Det vart att jobba idag oxå, så nu har jag jobb hela veckan=) Jag gick upp med henrik och åt frukost fast jag inte börjar förns 11.30...de är kärlek de=)

Men nu hinner jag måla lite lyktor. Vart lite orolig ett tag, för när jag var till mitt ställe där jag köper mina ljuskoppar så hade dom bara typ 6st kvar. Så jag har letat på internet efter liknande och för ett bra pris. Men hittade inga som passade. Men ibland behöver man inte leta så långt borta, saker och ting finns närmare än vad man tror.
Jag köpte en en ljuskopp igår och skulle testa så det vart bra och det vart det. så jag ska tillbaka snart och handla upp deras lager på ljuskoppar=)

Kommer även att lägga ut en bild på den nya lyktan sen, alltså med den nya ljuskoppen.
Jag har 10st lyktor på gång nu och 4st är beställda så 6st kvar om man vill ha en lykta ganska snart=)


Yankee Candle

Måste bara säga att dessa ljus luktar så gott...jag har inte provat många av deras alla dofter men några, nu sitter jag vid köksbordet och har tänt ett värmeljus med doften drift away =)

Ni måste bara prova dessa ljus, dom finns på vissa heminredningsbutiker och dom har även en hemsida www.yankeecandle.se



Cheese Cake

vad skönt de är med helg, just nu håller jag på att frostar av frysen och gör en cheese cake. så nu måste frysen bli klar så jag kan ställa in min cheese cake så man kan få lite lördags godis till ikväll...jag bara älskar denna cheese cake ett resept jag har fått av mormor. den är inte alls som dom man köper ut på fiken...för de första måste den stå inne i frysen minst 3 tim innan man kan ta ut den, sen ska man ta ut den 30min innan man ska äta så den blir lite mjuk så det går att skära i den. och sen måste man äta den snabbt innan den smälter=) om man inte tar en bit i taget då vill säga=)

och stackars henrik får slipa trappen, men å andra sidan så får han ju smaka min otroligt goda cheese cake, så de borde jämna ut sig=)


Jobba

Måste väl få i mig lite frukost innan det är dax att bege mig till jobbet....denna vecka har jag jobbat tis-fre och nästa vecka blir det oxå tis-fre...plus att jag har några dagar här och där oxå framöver=)....känns skönt att få jobba lite

vet inte om det blir något ikväll eller om vi ska börja igen på lördag ist....att slipa trappen alltså=)
Undra vad  man ska hitta på för god mat ikväll då, men tror jag först måste städa undan julen innan det blir fredagsmys, har ju inte haft tid med det innan, men nu så=)


Loppis ♥

Henrik och pappa och åkt i väg på Bilma Cup och själv sitter jag här och äter min frukost...men jag ska åka hem till mamma och vi ska åka till Hammarby på loppis. Hoppas att man hittar något trevligt=)

Är det någon som vet någon med bra loppis runt om hammrby och storvik??


Varför ens försöka??

ja de här med att slipa trapp måste vara djävulens påfund, fast det gick lätte när vi fick låna henriks pappas bandslip. och de hade varit klart nu om den inte hade lagt av efter första trappsteget.
Precis ALLT går emot, varför ens försöka??

Men nu ska iaf Henrik svänga förbi COOP på vägen hem och köpa en ny så vi kan fortsätta, de är ju tur att man bara måste slipa så här TOK noga på trappstegen och inte på själva spaljen.
Och sen är det ju bara att hålla tummarna att detta blir bra, men det ska bli kul attr få måla lite sen så man ser att det händer lite=)

Jag håller även på att syr mina gardiner till vardagsrummet men det går så där, har sytt 1 av 4 längder
Vi får se om vi ska fortsätta slipa ikväll om han nu kommer hem med någon bandslip eller om vi ska ta det imon innan vi ska åka och fira lilla Ella=)


Projekt: Slipa Trappen

Fy F*n...just nu håller vi på att slipa trappen, men Hallå, det händer ju inget. De här är det värsta jag har varit med om. Nu måste detta bli bra med den vita färgen sen, så man inte har stått och gjort allt detta förjäves. 
Kan kännes hela tiden lukten av slipdamm i näsan. man skulle ha haft något form av ansiktsmask, men här biter vi ihop=)


Valbo

Idag ska jag och min kära mor ha en Valbo dag=) Och jag måste till owes och köpa flera lyktor, så jag hoppas att dom har några kvar annars blir det PROBLEM.
Och denna gång måste vi göra ett besök hos Madame, vet inte hur många ggr vi är på väg dit men kommer inte dit...hehe måste ju visa mamma vilka fina saker Madame har=)

Så idag blir det att ta ut lilla gröna faran ur garaget och möta upp mamma i Sandviken.


Ett Nytt År!!

ja de var ju ett tag sen man satt här och skrev, det har varit mycket jobba nu så jag har inte riktigt hunnit med.
Men idag ska jag bara vara hemma och ta det lugnt och bara göra saker som jag själv vill=)

Vi är inne på ett nytt År och undra vad detta År ska bjuda på för spännande saker?=)


RSS 2.0