FTV

Imorse vaknade jag av ett sms från FTV, där det stog att jag var Välkommen imon för undersökning. Men man har ju alltid fått ett brev hem där det står en tid och att tiden är längre fram. Nu fick jag ett sms att jag ska dit imon. Något har blivit fel, vet inte om det har blivit nått för att vi har flyttat men vi har ju ändå bott här i 2 år.

Men som tur är så kan jag ju komma imon, för annars får man betala en summa om man inte avbokar 48timmar iförväg och då ska man ha en kod för att kunna avboka själv via internet och den koden får man med när man får det där brevet via posten, brevet jag aldrig fick, märkligt.

Nu ska jag fortsätta sätta upp lite höstgardiner och städa klart.

Ha en skön torsdag!


Höst

Nu tänkte jag ta ner alla vita somriga gardiner och sätta upp lite höstgardiner, så man får lite höstkänsla i detta kaos här hemma. Nu längtar jag bara tills köket kommer så det blir lite ordning här hemma.

Sen måste jag ut och leta nya höstgardiner till köket, dom gamla passar inte mot den nya tapeten, de vart för rörigt. Det lutar mot mörklila panelgardiner.

Ha en bra Onsdag!

jobbigt

Idag har det varit en jobbig dag på jobbet..tur att man slutade rätt så tidigt så man fick åka hem och bara krypa ner i soffan och försöka glömma dagen.
Men jag har iaf några roliga saker att berätta, jag har fått hem mitt fika nu...dom är såå söta, men munkarna var mindre än vad jag trodde, men söta =)
Jag ska försöka få tag i lussekatter till julen sen =) om ni vet någon som säljes så får ni gärna höra av er.

Sen när jag kom hem efter jobbet så stod kyl och frys i hallen, det kommer att bli så snyggt. men vi upptäckte att det är skit fläckar på kylskåpet där det inte har suttit någon skyddsplast, så vi ringde tretti.se och dom rekommenderade något som jag nu inte kommer ihåg vad det hette. men ska införskaffa det imon och titta om det går bort.

Imon är det fredag och det säger ju allt!! ;)

Virkat fikabröd

Jag har nu bestält mitt virkade fikabröd från ByxBrallan, jag tycker dom är såå otroligt söta =) Dom kommer att passa fint i mitt nya kök sen. Tänkte sätta dom i en fin glaskupa på fot.

Fast visst är det konstigt att man har fikabröd framme så där, för det har man ju inte med riktigt fikabröd. men jag tycker att dom här är så söta och att man ser att dom är oäkta. För det finns ju låtsas fikabröd/bröd/tårtor som ser riktiga ut och de kan jag inte förstå att man har framme, men men man får ha som man vill =)

   


Foto: www.byxbrallan.n.nu

Kyl&Frys

Det är inte enkelt att välja kyl&frys, det är mycket man ska tänka på och man vet ju inte speciellt mycket om området heller, mer än att man kan förvara sin mat=) 
Men nu är det äntligen gjort och det vart dessa från SIEMENS.Jag tycker att dom är väldigt snygga med sitt långa handtag.
Jag vet inte om jag redan har skrivit detta men jag säger det isf en gång till =) den 4 Okt kommer vi att få vårat kök, läääängtar så mycket dit, men det är mycket som ska göras innan det är dax att sätta upp några stommar och det är mycket att göra efter att köket har kommit hem oxå. Dom kommer liksom inte ihopskruvade direkt.
Men nu sitter iaf tapetern uppe, de är så fint =) 

        

      
Bild: www.tretti.se

RSS 2.0