God Jul!!

Hoppas ni får en toppen mysig jul.


Förkyld??

åh jag börjar bli förkyld, gud så drygt. Om det räckte att man vart lite snuvig då, Nä ist ska det rinna i ögonen och hosta tills man spyr. (nu har jag inte hunnit blivit så förkyld än, men resultatet brukar bli som jag skrev ovan) Snart ska jag iaf iväg på "Julbord" med jobbet i Sandviken, så det ska bli trevligt, bara man orkar sitta upp och vara något trevlig så ska detta nog gå. Kände mig så trött och hängig idag. Imon är det iaf julpyssel fredag, det ska bli skoj =) Ha en skön torsdag!

Knäck

Nu finns det knäck här hemma :)


Kammarljusstake

Varför vill man ha så mycket!? Visst är det roligt att byta ut, men det blir ju så dyrt. Nu har jag fallit för detta underbara material, keramik (vitt är det bästa =) ) Jag har tittar runt lite på kammarljusstakar och har fastnat för denna fina kammarljusstake. Den var såklart slut men skulle komma in igen, så nu har jag bevakat den =)

Sen sitter jag här och tänker hur länge man ska spara på saker egentligen, jag har massor vinterjackor som jag inte vill ha kvar längre. Ska man spara eller ska man lägga dom i kläderinsamlingscontainerna. Jag har funderat på om jag ska lämna in dom, men så tänker man att det kanske finns någon som vill ha dom. Men ska man spara på allt åt andra?
Nej, nu sätter jag ner foten åt mig själv, imorgon är det jag som packar ner alla jackor i sopsäckar och åker iväg.


Foto: www.elliscorner.com


Kvällspyssel!!

Lite kvällspyssel, det blir bara mer och mer julkänsla här hemma :) snart åker nog tomtarna fram.
Detta inlägg är från några dagar sedan, men blogg.se appen funkar inte alltid, därför blir det inte så ofta uppdaterat. Får hoppas att turen är på min sida idag då. Denna app är egentligen Inge bra, man kan inte ångra sina inlägg om man en gång har puplicerat dom, sen kan man inte lägga upp fler än 2 bilder. Någon mer som tycker den är konstig??


RSS 2.0