Premiär!!

Idag blir det premiär grillning på svadenvägen....det ska bli såå himla gott....och till det blir det pommes och våran otroligt goda fetostsås och gurka får man inte glömma...viktigt=)

jobbdagen har varit bra med en stund ute i solen medans barnen åt sin matsäck=)
och imon är det äntligen fredag, då måste vi hitta på något skoj med alla våra barn...=)

Ha en skön torsdag!

mina "gamla"

dom hade fått in mina fina ljuskoppar igen, är såå lycklig. Synd bara att jag han beställa andra på internet. men dom ska jag skicka tillbaka. Dom "gamla" ljuskopparna är ju mycket finare =)

Så nu är det bara att beställa för fullt, jag ska få henrik ut i garaget först och fixa till några lyktor åt mig som jag sedan kan ta in och måla vita=) Jag vet att vi går mot ljusare tider nu och att ljuslyktors tid är snart förbi, men mina citatlyktor är även fina att bara ha där på väggen oxå, utan att behöva tända dom. Och tro de eller ej men det kommer en mörk tid igen.

På vänster sida har du bilderna på mina citatlyktor, klicka där så kommer du till rätt sida=)

Ha en toppen Onsdag!


Beställt nya ljuskoppar

vad jag har letat och letat efter nya ljuskoppar till mina citatlyktor, och äntligen nu så har jag hittat precis lika som dom jag hade (tror jag iaf)
Så det känns skönt att ha lyktor hemma igen. så nu är det bara att sätta fart med att måla nya lyktor och det går oxå bra att beställa citatlyktor nu =)

Ha en skön Tisdag!!

Jobb

jag känner att huvudvärken smyger sig på...jag sitter här och väntar tills henrik kommer hem från frissan...då ska vi ut och gå en vända...hoppas att det släpper.
Idag vart det jobb 07.00-16.00, visst en vanlig arbetsdag men det är jobbigt när man är omringad av typ 30 barn i 9 tim, som springer runt och inte pratar dom tyst heller, men det är härligt ibland oxå, inte bara jobbigt=)

Imon blir det jobb 08.00-17.00, men det ger bra klirr i kassan=)

Ha en skön måndag!

Varför gråter inte Emma?

Idag kom boken som jag har väntat på. "Varför gråter inte Emma?"
Måste gå och lägga mig direkt och börja läsa efter att jag har tittat klart på Efterlyst.


RSS 2.0