En "tam" skata

Vi har fått en "tam" skata här hemma, han gick runt i vårat fågelbad och vart inte rädd när man kom nära, förmodligen är det en unge som har kommit lite vilse. Nu sitter den vid mitt planteringsbord och vägrar flytta på sig och jag vågar inte skrämma bort den =)

Gammalt skrin

Igår var vi runt i mina svärföräldrars gömmor, där finnt mycket kan jag lova =) jag fick iaf ett gammalt skrin som jag nu ska måla vit, sen ska vi ha den på vardagsrumsbordet och ha fjärrkontrollerna i den =)

vid 5 tiden så ska jag möta upp henrik i valbo, vi ska äta på subway=)

Ha en fortsatt skön Onsdag!!

Våfflor

Linnéa ringde och frågade om jag vela komma på fika, men sen kom hon på att jag kunde komma och äta våffler oxå. Så vi vid 13 tiden så ska jag dit och äta lite våfflor =) Måste hinna måla en sväng på panelskivor först bara sen tänkte jag om jag skulle måla lite på köksfönstrerna, dom är inte fina och jag vill byta dom, men man kan ju göra det bästa av situationen just nu.

Idag när henrik kommer hem så hoppas jag att jag får upp min spegel i hallen och sen ska jag välja ut två citat till lyktorna som ska sitta bredvid spegeln i hallen. Känns lite konstigt att ganska många har mina lyktor hängandes på väggen men jag har ingen.

Sen skulle jag ha hunnit med att städa lite oxå, får se om jag hinner innan jag sticker iväg eller om jag ska ta det när jag kommer hem, eller kanske imon =)

Ha en toppenskön dag!!


Altanbilder

Ska snart åka till Storvik och fira Pappa som fyller år, GRATTIS lilla PAPPA!!!!

Här kommer även lite bilder från våran altan, på bänken som jag målade för någon dag sedan och på min fina kabelrulle och på mitt fina vita bord som jag fick av snälla Marri =)

Husväggen har vi skrapat ner för vi ska måla om den, därför den ser lite sliten ut =)





Måla igen??

igår målade jag min bänk och idag ska jag måla dit en krona, men frågan är hur jag ska göra med färgen, jag har målat den en sväng med vitt och det har ju inte täckt överallt, men då är frågan om jag ska ha det så, för att få den shabby chic, lantliga stilen som jag älskar, eller om jag ska måla den helt vit och sen slipa lite på den och då oxå få den lantliga stilen..hmm, vad tycker ni??

Ska även måla några panelskivor innan jag åker in till Sandviken för några ärenden.

Loppis

Snart väntar en biltur till Söderhamn på lite loppis och många varv i en urgullig liten butik Rosengatan =)

golv - check

Nu ligger golvet på plats och nu håller vi på med listerna, det kommer att bli så fint=) är såå nöjd.
Lägger upp Före och Efter bilder sen. Sen måste vi titta lite på våran köksritning så vi har fått med allt och så.


Mycket finns det....

Skönt med en ledig dag, undra vad jag ska hitta på, skulle vara skönt att sitta ute i solen och läsa en bok. Men vill ju oxå fixa lite här inne, måla panelskivor tex=) vilket inte är så skoj men är ett måste. Sen ska jag ta och tvätta täcken och kuddar och ska nog städa lite uppe i sovrummet och vardagsrummet.
Man kan ju säga att städandet har hamnat lite på sidan av nu när vi håller på att rustar i hallen, vilket jag inte tycker om. Tycker inte om att se att det är damm överallt.

Men ikväll blir det iaf att grilla när älsklingen har kommit hem och bara njuta av det sköna vädret.


Varmt

jag tog ut solstolen på gräsmattan för att läsa min bok "Varför gråter inte Emma?" Man kan ju säga att det är VÄLDIGT varmt ute, lära gå in och svalka av min lite.
Det har tagit tid men nu är det inte långt kvar tills hallen står där KLAR!! Vi var och köpte lister igår och på söndag ska vi lägga golvet, spännande=) Det kommer att bli så himla SNYGGT!!

Ikväll när Henrik kommer hem så ska vi grilla och bara njuta av det fina vädret och kanske spela lite mera badminton, vi måste slå 100.

Ha en trevlig Helg!!


RSS 2.0