Stockholm

Nu är våra 4dagar i Stockholm över, det har varit 4 mysiga dagar med älsklingen. Men det har varit sjukt kvavt och det gillas inte. Men man kan säga så här att man behöver inte vara borta länge för att längta hem. 21.00 går våran buss hem, det ska bli skönt. Vi ska snart åka in till city terminalen och sätter oss där på nått fik och väntar. Vi har varit på många museum och varit in i många udda affärer och ätit små pizzor (pizza hut). Men kan iaf rekommendera gamla stan för er som inte varit där, så mysig liten stad med sina annorlunda butikslokaler. Imon är det fredag och den ska bara avnjutas i hemmets lugna vrå.

Det är inte kul att....

Det är inte kul att städa, men det blir fint när det är klart, och det är så skönt när man vet att man har ett rent hem.

Snart har även jag semester, har jobbat denna vecka och ska jobba nästa vecka, sen ska jag ha 3 veckor semester, det ska bli så otroligt skönt att få vakna ihop och äta frukost i lugn och ro ihop och bara vara=)

Bilder

Här kommer lite bilder från hallen, dock inga taklister ännu (det kommer mer bilder på hallen sen när vi är riktigt klar och har satt upp saker på väggarna och fått fram sakerna som ska stå i hallen). Och lite bilder på mina senaste inköp.

2 nya zinkhus, jag älskar dessa hus

Nu har jag oxå en sån här fin glaskupa, 80kr på Loppis =)


Jag kunde bara inte motstå denna söta ängel, den pryder så fint min stege i v-rummet



Denna fina byrå hittade jag oxå på Loppis 200kr

RSS 2.0